Realisaties van B.E.N. Op Maat


Wil je jouw hoeve renoveren, heb je pas een stuk bouwgrond gekocht en ben op zoek naar een aannemer met een gerenommeerde reputatie voor de constructie van jouw nieuwbouwwoning in landelijke stijl of droom je van een nieuw huis in moderne stijl? Wij, van B.E.N. Op Maat, staan in voor alle soorten nieuwbouw- en renovatiewerken voor woningen in landelijke en moderne stijl in Duffel en ruime omgeving. En om je een reëel idee te geven van onze realisaties, nodigen wij jou uit om hier een blik te werpen op de foto’s van onze reeds afgewerkte projecten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Vraag hier onmiddellijk een geheel vrijblijvende offerte aan!


BEN Woning te Schriek


BEN Woning te Pelt


BEN Woning te Duffel


BEN Woning te BeringenEnkele getuigenissen en beoordelingen van onze klanten


Toon heeft ons nooit in de steek gelaten. Vlot in het maken van afspraken, die perfect worden nageleefd. Zeer degelijk werk en correct afgehandeld. Wij zijn blij met deze betrouwbare partner waarop we konden rekenen.
Warm aanbevolen.”

Ludo

“Wij hebben al twee maal met Toon (Ben Op Maat) samengewerkt en dit zal in de toekomst nog gebeuren. Toon is een vakman, communicatief sterk en komt zijn afspraken 100% na. Als hij iets zegt zal hij dit ook uitvoeren zoals overeengekomen, binnen de afgesproken termijn en volgens de afgesproken offerte. Daarnaast is het altijd ook nog zeer aangenaam samenwerken. Betrouwbaar vakmanschap met de glimlach, een aanrader!”

Familie Van Lierde, Hove


“Toon heeft ons na enkele gesprekken overtuigd om Ben Op Maat te kiezen, door zijn open communicatie en kennis in de uitvoering ruwbouw van een moderne nieuwbouw woning.
Als snel bleek dat dit klopte en de werken werden nauwkeurig, tijdig en binnen vooropgesteld budget afgewerkt.”

Familie Lemay, Kortenberg


“Toon is zo een aannemer die de werken aanpakt alsof het “zijn eigen huis” zou zijn. Elke stap is zo perfect mogelijk uitgevoerd waardoor Ben op Maat een zeer betrouwbare partner is voor een bouwproject waar kwaliteit primeert. Toon is bovendien communicatief zeer sterk naar alle betrokken leden van het bouwproject. Dat heeft ervoor gezorgd dat de coördinatie van ons project zeer goed is verlopen en er geen verrassingen waren. Aan elke vriend of familielid die een aannemer zoekt, zou ik Ben op Maat aanraden.”

Familie Cecelja, Keerbergen

“Toon en z’n team zijn echte vakmannen met een hele bagage aan technische kennis. Ze staan je bij in je werkzaamheden met professionele raad en leveren TOP werk af met oog voor details, aan een correcte prijs. Het is heel fijn samenwerken met BEN Op Maat en we zouden er meteen in een volgend project een beroep op doen!”

Familie Vandijck, Edegem

“Van bij het eerste contact vonden we in Toon een erg betrouwbare partner voor ons complex
verbouwproject. Door mee te denken, te adviseren, te overleggen met andere aannemers en deze op mekaar af te stemmen, ontnam hij ons als opdrachtgever heel wat hoofdbrekers. Steeds bereikbaar, communicatief en transparant in timing én budget. Een integere vakman met groot verantwoordelijkheidsgevoel aan wie je met een gerust hart de sleutels van je verbouwing kan overlaten.”

Familie Rosseels

“Toon heeft ons precies geboden wat wij zochten in een aannemer: een uitzonderlijke combinatie van vakkennis, een heldere communicatie, actief meedenken, correcte afspraken en een tijdige oplevering aan een goede prijs. Een stielman die we met een gerust hart aanraden!”

Familie Bertels - Van Rooy, Tielen


“Toon en zijn team zijn vakmannen! Snel, nauwkeurig, flexibel en met vakkennis! Toon is het type aannemer dat niet wacht op de vragen van de klant, maar vooruit denkt en alles sterk en snel organiseert. Op veel vragen had hij het antwoord al gegeven voordat de vraag diende gesteld te worden. Toon stemt de planning tijdig en volledig af. Weinig verrassingen tijdens het bouwproces zijn daarvan een positief en aangenaam gevolg.
Samenvatting: Klassevolle aannemer, waar we onmiddellijk opnieuw voor zouden kiezen.”

Familie Swaegers, Hoogstraten

 

"Voor ons project was het erg belangrijk om samen te werken met iemand die helemaal thuis is in de traditionele, landelijke stijl'. Al bij het eerste contact was er duidelijk een klik. Van advies tot uitvoering en nazorg, alles werd nageleefd en professioneel uitgevoerd. Het was voor ons en voor ons project dan ook een enorme meerwaarde om samen met jullie te werken."

Familie Camps

 

“Een fijne samenwerking van begin tot einde. Toon is een vlotte kerel die goed weet te communiceren over wat er technisch wel en niet kan. Dit niveau van communicatie bleef ook gedurende het hele project overeind. Duidelijke afspraken, respect voor deadlines en een goede afwerking. Ook het personeel verdient een pluim. Harde werkers, beleefd en vriendelijk en met een aangeboren respect voor de omgeving. Met onze (kleine) kindjes in de omgeving geen seconde ongerust geweest!”

Geert F., Westmalle

 

“Zeven jaar geleden bouwden we onze halfopen nieuwbouwwoning in Duffel samen met Toon. Gedurende het ganse bouwproces (niet alleen tijdens de ruwbouwfase) stond hij ons bij met raad en daad. Dankzij hem zijn we er oa in geslaagd om een e-peil te behalen van slechts 20. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Toon en zijn medewerkers. De sterke punten van B.E.N. Op Maat zijn communicatie en planning (duidelijke en tijdige afspraken) en transparante facturatie. We kregen bovendien van verschillende aannemers die na de ruwbouw kwamen (bezetter, binnen- en buitenschrijnwerkers, schilder, ...) vaak complimenten over de kwalitatieve ruwbouw werkzaamheden. Kortom, doe zo verder met je team Toon, en mochten we ooit opnieuw bouwen weten we je wel te vinden.”

Familie Hofmans, Duffel


“De combinatie van open communicatie en vakmanschap maakt dat Ben Op Maat bvba een streepje voor heeft. Dankzij Toons kennis van authentieke bouwstijlen en materialen ben je als klant zeker van een TOP resultaat.”

Familie Rombouts, Brecht

 

“Als architect ben ik steeds op zoek naar bekwame stielmannen, die met kennis van zaken en oog voor detail hun werk kunnen uitvoeren. Dit is alles waar Ben Op Maat voor staat. Ik werk intussen al meer dan 10j samen met Toon. Al van bij de eerste bespreking van elk project kan ik op mijn twee oren slapen dat we telkens weer een goede realisatie zullen neerzetten.
Bouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. Ben Op Maat is mee met de laatste trends, en heeft de know how om een gebouw op te trekken dat voldoet aan de huidige normen en eisen.
Kortom: Ben Op Maat is een aannemer waar ik graag mee samenwerk om een project op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen en waarbij kwaliteit primeert!”
Dimitri Pauwels
Ir-architect

"Moeilijke architecturale details werden door Toon feilloos in de praktijk omgezet. Voor integer, on-time en doordacht renoveren met aandacht voor het afgesproken budget, bleken we bij Toon aan het juiste adres te zijn."

Familie Peeters, Mortsel. Verbouwing in 2015.

“Het is fijn van gedachten wisselen met Toon, hij legt hele technische zaken die voor een leek soms moeilijk te vatten zijn, op een heldere manier uit. Het feit dat hij de technieken van vroeger kent en tegelijk op de hoogte is van de huidige normen, was bij mij van doorslaggevend belang om voor hem te kiezen. Toon luistert niet alleen naar de wensen van de klant maar denkt ook al proactief mee. De facturatie is bovendien zeer transparant. Een betrouwbare partner voor een traject dat toch niet min is!”

Familie Masureel, Schriek