Algemene renovatiewerken in Duffel en ruime omgeving!


Ziet jouw woning er wel erg ouderwets uit of zou je jouw pand graag energiezuiniger willen maken? Dan is renoveren de meest voor de hand liggende oplossing. Renovatie is een pak goedkoper dan bouwen en toch profiteer je na afloop van de werken van een woning die er als nieuw uitziet.

 

Wij, van bouwbedrijf B.E.N. Op Maat, zijn gespecialiseerd in renovatiewerken in landelijke stijl maar ook voor renovatiewerken in moderne stijl zijn wij jouw betrouwbare partner.

 

Wil je een volledige hoeve renoveren of zijn je elektrische bedradingen aan vervanging toe? Wij brengen het in orde.


Renovatiewerken in landelijke stijl...


Wonen in landelijke stijl betekent genieten van hedendaags comfort in een authentieke, idyllische omgeving. Is jouw landelijke woning zwaar verouderd en is jouw wooncomfort hierdoor in het gedrang gekomen?

 

B.E.N. Op Maat voert gerichte renovatiewerken uit aan jouw landelijke woning opdat jij binnen de kortste keren geniet van het comfort dat je verdient. Doe een beroep op onze service voor  renovatiewerken aan jouw landelijke woning:


Bij de renovatie van een landelijke woning ligt de nadruk op verbeteringen qua isolatie en energiezuinigheid. Wij beschikken over een uitgebreide kennis van de nieuwste, groene technieken om jouw landelijke woning zo energiezuinig mogelijk te maken.

 

Vraag hier een gratis offerte aan voor renovatiewerken aan jouw landelijke woning in de ruime  omgeving van Duffel!


Renovatiewerken in moderne stijl regio Duffel en ruime omgeving


Ook voor doelgerichte renovatiewerken in moderne stijl in Duffel en omstreken zit je goed bij B.E.N.  Op Maat. Is het tijd om jouw badkamer in een nieuw jasje te steken, laat je keukeninfrastructuur te wensen over of zou je je raam-en deurwerk graag opfleuren met moderne elementen?

Wat je persoonlijke wensen ook zijn, wij brengen jouw renovatiewerken tot een goed einde. Contacteer ons voor de volgende renovatiewerken in moderne stijl:

 

  • Elektriciteitswerken: herstellingen en installaties van elektrische elementen
  • Gyprocwerken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds
  • Isolatiewerken: muur-, vloer-, dak- en gevelisolatie
  • Totaalrenovatie van een bepaalde ruimte: badkamer-, keuken-, slaapkamer- of zolderrenovatie

 

Ben jij van plan om jouw moderne woning te laten renoveren? Vraag hier gratis een vrijblijvende offerte aan!